Подати заявку

Правила обробки персональних даних

Надаю дозвіл обробляти свої персональні дані відповідно до чинного законодавства, зокрема до Закону України «Про захист персональних даних». Також гарантую, що персональні дані, надані мною, є достовірними, надані мною особисто та добровільно, а також засвідчую, що мене було повідомлено про мої права у сфері обробки персональних даних.

Якщо це практично здійснено або передбачено чинним законодавством, ми отримуватимемо вашу попередню згоду на збирання або використання ваших персональних даних. Запит на отримання вашої згоди буде зрозумілим та міститиме обґрунтовані підстави, на базі яких ви прийматимете рішення. Ви завжди можете відкликати свою згоду, наприклад, припинивши користування певною послугою або звернувшись до компанії Джубл СНГ— @jooble.com

Персональні дані, що збираються компанією Джубл СНГ про вас та використовуватимуться для:

Що стосується більшості випадків обробки даних, ви можете відмовити нам у використанні ваших персональних даних шляхом оновлення параметрів, припинення користування певною послугою. Однак, якщо інше не випливає з вимог чинного законодавства, ви не зможете відмовлятися від обробки своїх персональних даних:

Ми зберігатимемо ваші персональні дані лише до тих пір, поки це буде необхідно для досягнення цілей, викладених у цій політиці, або для цілей, про які вас було проінформовано.

Це означає, що відразу ж після отримання нами вашої згоди на обробку персональних даних, ми зберігатимемо ваші дані відповідно до наданої згоди та/або до її відкликання. В разі відкликання вами своєї згоди, ми можемо зберігати деякі персональні дані протягом періоду, який нам потрібен для виконання своїх зобов'язань, передбачених законом, та забезпечення свого захисту у судових суперечках. Якщо ми не отримали вашої згоди на обробку даних, то дані зберігатимуться лише протягом дозволеного законом періоду".